Klubbmøter

Klubben har medlemsmøter hver andre mandag i måneden fra august til mai. Møtene holdes Tyrigrava. Foruten kaffe og vafler er det gjerne et "faglig foredrag" av en eller annen art. Desember-møtet er de siste årene avhold som julebord. Det siste klubbmøtet før sommeren og det første om høsten arrangeres som ettermiddags- eller søndagsutflukter for hele familien. Da legges turen til et eller annet hyggelig sted, gjerne med et kulturelt innslag, og avsluttes med en kaffekopp med "noe å bite i" og hyggelig prat.

Roadmaster
Klubb-bladet Roadmaster er bindeleddet til alle klubbens medlemmer, uavhengig av bosted. Bladet kommer ut 4 ganger per år. Det er i fargetrykk og på glanset papir. Den flotte kvaliteten på Roadmaster har ført til at bladet to år på rad har fått utmerkelse fra den amerikanske Buick-klubben for sin høye kvalitet, og fått skryt i norsk motorpresse.

Innholdet varierer fra reportasjer om interessante biler, restaureringsprosjekter, tekniske tips og råd, aktivitetskalender og reportasjer fra arrangementer i klubbens regi. Stoffet er en blanding av innsendt materiale fra fjern og nær og egenprodusert av redaksjonskomiteen. Bladets "Kjøp og salg" sider er også svært populære. 

Reiser
Hver vår, gjerne i pinsen, arrangeres en lengre tur for medlemmer, familie og venner.  Reisemålene spenner over et vidt spekter av hoteller og overnattingssteder med særpreg i Sør-Norge, Sverige og Danmark. Vi har for eksempel besøkt Dalen hotell i Telemark, Stalheim ved Voss, Høsbjør i Brumunddal og besøkt Jylland ved 3 anledninger.

I 2016 var vi på Selma Lagerlöf i Sunne og i 2017 var vi på Dr. Holms på Geilo. Kjøreturer på idylliske småveier, besøk på steder man ellers ikke ville få tilgang til, felles lunsjer og en festmiddag er faste innslag. 

Utstillinger og treff

Buick-klubben har tradisjonelt hatt stand på Norsk Veteranvognklubb's vår-og høstmarkeder på Ekeberg. Der er det mange av klubbens medlemmer som stikker innom for en hvil og en prat.

Fra tid til annen stiller klubben på andre arrangementer, som Oslo Motor Show, utstillinger og treff.


En av fordelene med å være tilknyttet en merkeklubb som Buickklubben er å dra nytte av det biltekniske nettverket. Vi har en sammensetning av medlemmer som har bygget seg opp en enorm kompetanse på historie, teknikk, kontakter rundt deleleveranser og pålitelige underleverandører. 


Buick Club of Norway et tilsluttet LMK hvor alle medlemmer kan søke forsikringsordning. Klubben er tilsluttet Amcar, som Klubb, og vi er også knyttet opp mot Buick Club of America.

 

Klubben er også representert på Facebook.