Fellestur Tyrigrava mandag 11. september

Fellestur Tyrigrava mandag 11. september

10.09.23 18:15 av Even Colban

Sommeren er enda ikke over, så vi ønsker å samles til klubbmøte på Tyrigrava kl. 19. Men vi ønsker å prøve en ny vri, med felles avreise fra forskjellige steder. Dette er en god mulighet til å ta ut grombilen og reise ut til Tyrigrava til «tyre kicking» og sosialt samvær. Vi kjører som vanlig kaffe og kake å bite i.

Les mer
Klubbmøte 24. april

Klubbmøte 24. april

22.04.23 08:26 av Even Colban

Førstkommende mandag er det klubbmøte på Tyrigrava. Nå har våren kommet, og mange har sikkert fått bilen ut av vinterlagring. Så benytt anledningen til å ta den med på Tyrigrava. Av program, skal Even Lund fortelle om restaureringen av sin 39 Special med spennende norsk historie.

Les mer
Gassturbiner blir tema på januarmøtet

Gassturbiner blir tema på januarmøtet

06.01.23 16:34 av Even Colban

Vi har måttet rokere litt på møtetemaene denne vinteren. Vi skulle kjørt møte med LMK, men siden vi ikke har fått på plass elektronisk møte, blir dette flyttet til årsmøtet i mars. Bjørn Hånde vår redaktør av Roadmaster tok utfordringen rundt manglende tema på strak arm, og vil fortelle om sitt fagfelt gassturbiner. Møtet er som vanlig andre mandagen i måneden, dvs 9 januar kl. 19. på Tyrigrava

Les mer
Historisk foredrag 14. november på Tyrigrava

Historisk foredrag 14. november på Tyrigrava

07.11.22 19:27 av Even Colban

Mandag 14. november er vi så heldige at lokalhistoriker og journalist Reidar Martinsen kommer til oss på Tyrigrava. Han vil dele sin kunnskap om industrialiseringen og bosettingen langs elven på Lysaker og Lilleaker fra den spede begynnelse og frem til i dag. Dette er spennede lokalhistorie om et område de fleste av oss har kjørt gjennom/forbi. Vi vil absolutt anbefale en tur til Tyrigrava og få en spennende kveld med historie vi nesten kan garantere at du ikke kjenner til. Vi setter på kaffen og har litt å bite i til. Oppmøte kl. 19 på Tyrigrava. Det er alltid trivelig å møtes på Tyrigrava og møte andre Buick-entusiaster.

Les mer
Klubbmøte 10. oktober på Tyrigrava

Klubbmøte 10. oktober på Tyrigrava

07.10.22 14:12 av Even Colban

Minner om klubbmøte førstkommende mandag kl. 19 på Tyrigrava. Møteprogram for resten av året og neste år jobbes det med. Tror det blir spennende. Vi kjører uten program på mandag, men la ikke det være noen hindring. Forrige gang var det godt oppmøte og mye hyggelig prating rundt bordene. Vi kjører lett servering på huset.

Les mer
Klubbmøte 12 september på Frysja

Klubbmøte 12 september på Frysja

09.09.22 19:33 av Even Colban

En lang og god sommer nærmer seg dessverre slutten. Sesongens første møte bruker å være uformelt , og vi setter av kvelden til litt prat og "tyre kicking". Vi setter som vanlig på kaffen og har litt lett servering. Hyggelig om så mange som mulig tar en tur på Tyrigrava. Hilsen styret BCN

Les mer
Høsttur til Grinimuseet

Høsttur til Grinimuseet

28.08.22 18:45 av Even Colban

Velkommen til Høsttur til Grinimuseet med Buick-klubben. Vi har guide på Grinimuseet onsdag 31 august, som gir oss en innføring i historien rundt Grini- fangeleir. Det er mange som har en slektning, nabo eller andre som man har kjent til som har tilbragt deler av krigen i denne fangeleiren. Dette er en viktig del av vår historie, så nå har man muligheten til å lære mere.

Les mer
Medlemsmøte på Tyrigrava mandag 9. mai

Medlemsmøte på Tyrigrava mandag 9. mai

05.05.22 17:22 av Even Colban

Tore Wiik måtte avlyse foredraget forrige gang grunnet akutt sykdom, men kommer til oss på mandag. Han vil holde foredrag om våre legendariske veier. For oss som er glad i å reise i Norge er dette en flott mulighet til å bli kjent med veistrekningene som de var. Siste bok han har skrevet i serien er Sørlandske hovedvei. Og hva er vel et bedre tema nå som sommeren står for tur og mange skal ut og kjøre, og samtidig vite at det fantes en annen verden før motorveiene kom. Vi møtes på Tyrigrava mandag 9. mai kl. 19.

Les mer
Uformelt klubbmøte på Tyrigrava 25. april

Uformelt klubbmøte på Tyrigrava 25. april

21.04.22 14:33 av Even Colban

Våren har kommet for fullt, og vi har mulighet til å møtes på Tyrigrava. Vi måtte avlyse vårt ordinære klubbmøte grunnet påske, men vi har fått lokalet mandag 25. april. Vi greier ikke å få til noe formelt program på så kort varsel, men å møtes for litt tradisjonell "tyre kicking" er heller ikke av veien. Vi er på Tyrigrava fra kl. 19, og koselig om vi kan treffes der

Les mer
Pinsetur 2022

Pinsetur 2022

21.03.22 19:26 av Even Colban

Etter en pause på 2 år, går turen denne gangen til Hurdal. Etter en vinter med stor usikkerhet rundt Covid 19 har arbeidet med turen gått tregere enn normalt. Brikkene faller nå på plass med hensyn til aktiviteter og program. Vi har så langt reservert hotellet. Se på https://hurdalsjoen.no for informasjon om hotellet. Vi jobber med et program og har funnet fine Buickveier å kjøre på Øvre Romerike og Toten. Vi håper at mange medlemmer er sultne på å treffe nye mennesker og treffe gamle kjente igjen. ​Deltagerlisten er tilgjengelig via den lukkede delen av web’en. Inne på Gnist velges intranett og pinsetur 2022. Påmeldingsfrist for garantert rom er 1. april. Påmelding via pinsetur@buickclub.no

Les mer

Kategorier