En nostalgitur denne gangen på klubbmøtet

En nostalgitur denne gangen på klubbmøtet

mandag 8. april kl. 19.00 på Tyrigrava Kom og hør Tor Fuglø og Kjell Martinsen sitt kåseri, med bilder, om livsløpet til en, delvis to 1967 Chevrolet Chevelle. Fra 4dørs taxi i Kiberg til 2Dht entusiastbil i Farsund. Ferietur til USA med innlagt kjøp av ikke mindre enn to stk Chevrolet Chevelle 2Dht. Deriblant en spennende tur tvers over USA i 1987 med to 20 år gamle biler. Deretter karosseribytte og til slutt eierskifte, men alt i samme vennegjengen. Hvis du vil kan du følge møtet på Teams.

Les mer
Pinsetur 2024

Pinsetur 2024

Tradisjonen tro, blir det pinsetur i år også. Vi skal i år til Telemark og Straand hotell i Vrådal.

Les mer
Kongens biler foredrag på Tyrigrava 12. februar

Kongens biler foredrag på Tyrigrava 12. februar

Mandag 12. februar blir det et spennende foredrag på Tyrigrava. Tom Nordlie vil holde foredrag om "Kongens biler". Dette er et utrolig interessant tema og med Tom som foredragsholder blir det enda mer spennende og levendegjort. Alle som har hørt Tom tidligere vet at han er særdeles dyktig og kunnskapsrik. Under arbeidet med utstillingen med samme tema i Dronnings Sonjas KunstStall fikk Tom ytterligere kunnskap om de kongelige bilene og deres historie. Dette er noe for alle med interesse for historie. Vi møtes som vanlig på Tyrigrava kl. 19.00. Det blir enkel servering.

Les mer
Tema for klubbmøte denne gangen:" bensin i blodet

Tema for klubbmøte denne gangen:" bensin i blodet

08.11.23 21:22
av Even Colban

Lars Erik og Henrik Bakke gir en oppsummering av året 2023. Lars Erik løser gjerne utfordringer på sin egen måte, og eplet har ikke falt langt fra stammen. Henrik følger i sin fars fotspor. En rød Amason dukket opp på Finn, lokalisert i Kautokeino! Ikke akkurat rett rundt hjørne, men det var ingen hindring.Vi følger dette kjøpet og turen hjem. Dette kjøpet og andre bil- og hytteopplevelser vil være en rød tråd. Møt opp på Tyrigrava mandag 13. november til en hyggelig kveld med en kaffe og noe å bite i. Vi starter kl. 19. Hilsen styret BCN

Les mer
Fellestur Tyrigrava mandag 11. september

Fellestur Tyrigrava mandag 11. september

10.09.23 18:15
av Even Colban

Sommeren er enda ikke over, så vi ønsker å samles til klubbmøte på Tyrigrava kl. 19. Men vi ønsker å prøve en ny vri, med felles avreise fra forskjellige steder. Dette er en god mulighet til å ta ut grombilen og reise ut til Tyrigrava til «tyre kicking» og sosialt samvær. Vi kjører som vanlig kaffe og kake å bite i.

Les mer
Klubbmøte 24. april

Klubbmøte 24. april

22.04.23 08:26
av Even Colban

Førstkommende mandag er det klubbmøte på Tyrigrava. Nå har våren kommet, og mange har sikkert fått bilen ut av vinterlagring. Så benytt anledningen til å ta den med på Tyrigrava. Av program, skal Even Lund fortelle om restaureringen av sin 39 Special med spennende norsk historie.

Les mer
Gassturbiner blir tema på januarmøtet

Gassturbiner blir tema på januarmøtet

06.01.23 16:34
av Even Colban

Vi har måttet rokere litt på møtetemaene denne vinteren. Vi skulle kjørt møte med LMK, men siden vi ikke har fått på plass elektronisk møte, blir dette flyttet til årsmøtet i mars. Bjørn Hånde vår redaktør av Roadmaster tok utfordringen rundt manglende tema på strak arm, og vil fortelle om sitt fagfelt gassturbiner. Møtet er som vanlig andre mandagen i måneden, dvs 9 januar kl. 19. på Tyrigrava

Les mer
Historisk foredrag 14. november på Tyrigrava

Historisk foredrag 14. november på Tyrigrava

07.11.22 19:27
av Even Colban

Mandag 14. november er vi så heldige at lokalhistoriker og journalist Reidar Martinsen kommer til oss på Tyrigrava. Han vil dele sin kunnskap om industrialiseringen og bosettingen langs elven på Lysaker og Lilleaker fra den spede begynnelse og frem til i dag. Dette er spennede lokalhistorie om et område de fleste av oss har kjørt gjennom/forbi. Vi vil absolutt anbefale en tur til Tyrigrava og få en spennende kveld med historie vi nesten kan garantere at du ikke kjenner til. Vi setter på kaffen og har litt å bite i til. Oppmøte kl. 19 på Tyrigrava. Det er alltid trivelig å møtes på Tyrigrava og møte andre Buick-entusiaster.

Les mer
Klubbmøte 10. oktober på Tyrigrava

Klubbmøte 10. oktober på Tyrigrava

07.10.22 14:12
av Even Colban

Minner om klubbmøte førstkommende mandag kl. 19 på Tyrigrava. Møteprogram for resten av året og neste år jobbes det med. Tror det blir spennende. Vi kjører uten program på mandag, men la ikke det være noen hindring. Forrige gang var det godt oppmøte og mye hyggelig prating rundt bordene. Vi kjører lett servering på huset.

Les mer
Klubbmøte 12 september på Frysja

Klubbmøte 12 september på Frysja

09.09.22 19:33
av Even Colban

En lang og god sommer nærmer seg dessverre slutten. Sesongens første møte bruker å være uformelt , og vi setter av kvelden til litt prat og "tyre kicking". Vi setter som vanlig på kaffen og har litt lett servering. Hyggelig om så mange som mulig tar en tur på Tyrigrava. Hilsen styret BCN

Les mer
Høsttur til Grinimuseet

Høsttur til Grinimuseet

28.08.22 18:45
av Even Colban

Velkommen til Høsttur til Grinimuseet med Buick-klubben. Vi har guide på Grinimuseet onsdag 31 august, som gir oss en innføring i historien rundt Grini- fangeleir. Det er mange som har en slektning, nabo eller andre som man har kjent til som har tilbragt deler av krigen i denne fangeleiren. Dette er en viktig del av vår historie, så nå har man muligheten til å lære mere.

Les mer
Medlemsmøte på Tyrigrava mandag 9. mai

Medlemsmøte på Tyrigrava mandag 9. mai

05.05.22 17:22
av Even Colban

Tore Wiik måtte avlyse foredraget forrige gang grunnet akutt sykdom, men kommer til oss på mandag. Han vil holde foredrag om våre legendariske veier. For oss som er glad i å reise i Norge er dette en flott mulighet til å bli kjent med veistrekningene som de var. Siste bok han har skrevet i serien er Sørlandske hovedvei. Og hva er vel et bedre tema nå som sommeren står for tur og mange skal ut og kjøre, og samtidig vite at det fantes en annen verden før motorveiene kom. Vi møtes på Tyrigrava mandag 9. mai kl. 19.

Les mer
Uformelt klubbmøte på Tyrigrava 25. april

Uformelt klubbmøte på Tyrigrava 25. april

21.04.22 14:33
av Even Colban

Våren har kommet for fullt, og vi har mulighet til å møtes på Tyrigrava. Vi måtte avlyse vårt ordinære klubbmøte grunnet påske, men vi har fått lokalet mandag 25. april. Vi greier ikke å få til noe formelt program på så kort varsel, men å møtes for litt tradisjonell "tyre kicking" er heller ikke av veien. Vi er på Tyrigrava fra kl. 19, og koselig om vi kan treffes der

Les mer
Pinsetur 2022

Pinsetur 2022

21.03.22 19:26
av Even Colban

Etter en pause på 2 år, går turen denne gangen til Hurdal. Etter en vinter med stor usikkerhet rundt Covid 19 har arbeidet med turen gått tregere enn normalt. Brikkene faller nå på plass med hensyn til aktiviteter og program. Vi har så langt reservert hotellet. Se på https://hurdalsjoen.no for informasjon om hotellet. Vi jobber med et program og har funnet fine Buickveier å kjøre på Øvre Romerike og Toten. Vi håper at mange medlemmer er sultne på å treffe nye mennesker og treffe gamle kjente igjen. ​Deltagerlisten er tilgjengelig via den lukkede delen av web’en. Inne på Gnist velges intranett og pinsetur 2022. Påmeldingsfrist for garantert rom er 1. april. Påmelding via pinsetur@buickclub.no

Les mer

Kategorier