>

Buick Club of Norway

Artikler

Redaksjonelt

halden1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndag 12. august hadde vi stand på Grensetreffet i Halden, med en fantastisk plassering ved scenen oppe på festningen. Rundt 15 biler og med en fantastisk samling av 1958 Buick fra Special til Limited. Været viste seg ikke helt fra sin beste side, men vi slapp regn.  Mange gode tilbakemeldinger gjør at dette må vi gjenta. Søndagens utstilling er avslutningen på grensetreffet som går over flere dager med program og cruising på lørdag. Et flott opplegg, all honnør til arrangørene.

 

 

 

Redaksjonelt

Det er et yrende liv på Tyrigrava på tirsdagskveldene med alle typer entusiast-biler. Mye fint å se på og mye hyggelige bilfolk. Fint om også Buick entusiaster kan treffes der.

Redaksjonelt

Vi gjentar suksessen fra fjoråret, hvor vi arrangerte hjulebord i Velhuset på Høybråten. Dette er i stasjonsbygningen på Høybråten. Vi kjører også i år, tradisjonell julemat med noe å drikke til. Grunnet plassmangel må vi sette et tak på 35 personer, og førstemann til mølla prinsippet gjelder. Påmelding innen 3. desember. Påmelding til Even Colban.

Pris med alkohol til mat er 650 og uten er kr. 500.

Redaksjonelt

I går avsluttet vi 3 dager på Oslo Motor Show, med bare positive tilbakemeldinger. 3 Buick Limited som aldri har vært vist sammen før med en fantastisk standard. Juryen plukket ut 10 biler og av disse 10 gikk 2 premier til "våre" biler. En flott stand som markerte vårt 25 års jubileum. Oppsummert en særdeles vellykket helg.

Redaksjonelt

Gled deg til tre av landets flotteste Buick-modellene når et av verdens eldste bilmerker inntar Oslo Motor Show. Disse tre har aldri vært stilt ut sammen noen gang i Norge.

 

Etter en forsiktig start i 1992 med Tom Nordlie som formann, har Buick Club of Norway fram til årets 25 års jubileum bygd en solid klubb med rundt 300 medlemmer spredd over  hele landet. Ja, klubben har aktive medlemmer i Sverige og Danmark, og til og med i USA.

 

Naturligvis velger klubben Oslo Motor Show når noen av de vakreste og mest velholdte USA-bygde bilene som ruller på norske veier skal frontes.

Redaksjonelt

Høsten 2017 var vi på garasjebesøk på Nannestad, hvor vi fikk høre litt om hvordan disse 10 "gutta" har hengt sammen i borte i 20 år. Dette er 3 lokalet de disponerer, og håper de kan være her en stund.

Redaksjonelt

Buick-klubben er fast presentert på NVKs vår- og høstmarked på Ekeberg. Vi prøver å variere bilene vi har på stand. En eldre bil og en litt nyere. En stor takk til de av våre medlemmer som sporty stiller på markedet.

Redaksjonelt

Buick-klubben prøver å få til en opplevelse/tur som siste møte før ferien og som første aktivitet etter ferien. Våren 2017 var vi på tur til Eidsvollsbygningen, hvor vi hadde en spennende søndag i mai.

Redaksjonelt

Båstnesskroten er verdt et besøk - stemningen er dyster og trolsk. Ingen US-biler å se og neppe mulig å finne deler som kan brukes etter 40 - 50 års utendørslagring, kanskje med unntak av en eller annen rustfri pyntelist.

Redaksjonelt

Utsikt fra rommet på Dr. Holms tidlig en morgenstund. Idag blir det fint. Bilene ble vasket etter regnværet ved ankomst på hotellet, så de blir representative nedover Numedal i dag.

Redaksjonelt

 22.august 2017 satte vi frontene på Buickene og kjørte samle til SAS museet på Gardermoen.Det ble drøye 2 timer med en spennende omvisning i SAS flyhistorie med flymodeller, spennende historier og en reise gjennom SAS utvikling. Dette er også noe kan anbefale en hver å besøke. 

buick-header-logo.png
Postboks 6565 Etterstad
0606 Oslo
© 2020, BUICK CLUB OF NORWAY

Search