>

BUICK CLUB OF NORWAY

Arrangement

 
Nok et spennende tema for oss med sans for historikk rundt norsk produksjon av kjøretøy. Denne gangen skal Mads Dystelien fortelle om norsk motorsykkelproduksjon. Onsdag 19 februar møtes vi på Frysja til en kopp kaffe, en vaffel eller to, sosialt samvær og et interessant foredrag.
Møtestart kl. 19. i NVK's lokaler ved teknisk museum Kjelsåsveien 143.
Velkommen
Styret i BCN

På årets første klubbmøte følger vi Lars Erik Bakke gjennom 2019. Det ble et spennende år, med Buick-handel på Vestlandet initiert på BCNs årmøte 2019. Noe må ut -  for å få noe inn, som plutselig resulterer i veldig mye inn.  Låvefunn som man bare hører om ble en realitet.  Et år som ikke er helt avsluttet enda når det gjelder låvetømming.  Kom på klubbmøte på Frysja onsdag 15. Januar kl. 19.00 og få med deg en kveld som garantert blir noe utenom det vanlige når det gjelder biltransaksjoner og  historiene rundt.

Vi holder til som vanlig i NVK's lokaler i Kjelsåsveien 143 ved Teknisk museum.

Vi opprettholder julebord-tradisjonen, hvor vi arrangerer hjulebord i Velhuset på Høybråten. Dette er i stasjonsbygningen på Høybråten. Vi kjører også i år, tradisjonell julemat med noe å drikke til. Grunnet plassmangel må vi sette et tak på 35 personer, og førstemann til mølla prinsippet gjelder. Påmelding innen 3. desember.
Påmelding til Kjell Martinsen. Pris med alkohol til mat er 650 og uten er kr. 500.
Konto for innbetaling = 7878 05 43530

Fra pest og kolera til antibiotikaresistens,- et "skrekkens scenario"

Dette er et tema som kan/vil berøre oss alle før eller siden. May Lilly Colban vil ta oss gjennom infeksjonssykdommers historie, vaksiner og bruken av antibiotika. Historien fra Svartedauen og frem til et scenario hvor vi er i ferd med å gjøre bakteriene resistente mot den antibiotikaen vi har i dag. Dette er et foredrag som er myntet på alle oss uten medisinsk bakgrunn.

Utover dette blir det som vanlig anledning til en god bilprat, hyggelig samvær og en kaffekopp med en vaffel til.

Vi holder til som vanlig i NVK's lokaler på Frysja og møtestart kl. 19.00.

 

Stein og Bjørn var på Rättvik i sommer og vil dele opplevelsene med oss. Møt opp på Frysja onsdag 16. oktober kl. 19.00 i NVK's lokaler ved Teknisk Museum. Vi får som vanlig kjøpt kaffe og vafler. Vi har som alltid tid til en god Buick prat.

August-turen i år går til Eight Amcars Club på Sørum hvor vi skal besøke klubblokalene deres. Eight Amcars Club er en entusiastisk gjeng som har tatt vare på de "glemte" amerikanske merkene som Studebaker, Hudson, Packard, Frazer, Kaiser, Henry J, Willys Aero, Nash og De Soto. Vi hadde en kjempetrivelig klubbtur til dem for noen år siden, og vil gjenta dette onsdag 21. august.  Vi satser på felles avreise fra Esso på Kjelleråsen kl. 18.00. Vi har laget en løype som går utenom de trafikkerte veien opp til Sørum. Vi satser på kaffe og litt å bite på og en trivelig aften rundt herlige biler. Velkommen

Vi møtes på Esso Ramstadsletta for avreise kl. 18.00 mot Asker museum. Forventet å være der ca. 18.30. Omvisning og en kaffekopp etterpå. Klubben dekker omvisning. Servering dekkes av deltakere. Vi sater på en minneverdig, lærerik og hyggelig aften i Asker. Velkommen

Grunnet sen påske har vi måttet fremskynde klubbmøtet til 10. april.  Vi kjører dette møtet som et uformelt møte, hvor det er fint om noen tar med seg bilder fra vinterens restaureringer eller lignende. Det er PC på Fryjsa som man kan putte en minnepinne inn i.  Det er også muligheter til å ta med seg Buick' en og kjøre ned. Ring meg (908 44 155) når dere kommer på Frysja, så får jeg Anne til å åpne bommen.  Som vanlig møtes vi i NVK's lokaler på Frysja i Kjelsåsveien 145 ved Teknisk museum. . Dette er sesongens siste innemøte.

Velkommen.

buick-header-logo.png
Postboks 6565 Etterstad
0606 Oslo
© 2020, BUICK CLUB OF NORWAY

Search